Hvorfor vælge Robotool

Med RoboTool får du en komplet løsning, hvor vi gennemfører hele forløbet fra idé og konstruktion til fremstilling og indkøring. RoboTool gennemfører de forundersøgelser, der er nødvendige for at fastslå, om en automatisering vil være profitabel. Derpå sikrer vores gennemarbejdede design-specifikation, at du er opdateret på hele processen med udvikling og fremstilling af robotværktøj og software. 

 

Stor erfaring

RoboTool har arbejdet med udvikling og implementering af industrirobotter siden robotternes første, spæde indtog i Danmark. Der er i dag over 100 robotbaserede i drift i danske industrivirksomheder, hvor RoboTool har udviklet værktøj og applikationer. Som partnere under ABB og Güdel er vi samtidig i stand til at levere robotter fra nogle af verdens førende producenter og kan således garantere en høj kvalitet samt driftssikkerhed.

Det er af største betydning for os, at robotløsninger udvikles i tæt samarbejde med vore kunder, så de kan udnytte teknologien optimalt. Derfor indgår rådgivning og uddannelse af medarbejdere ofte som naturlige elementer i en leverance.

 

En anerkendt leverandør

RoboTool har gennem årene øget sine ekspertiser og står for robot-baserede løsninger i stort set alle typer industrivirksomheder og er i dag også anerkendt leverandør af løsninger til fødevare- og medicinalindustrien. Vi tillader os at være lidt stolte over en referenceliste, der tæller nogle af Danmarks største og mest innovative virksomheder.

RoboTool er en virksomhed, der målrettet forfølger en mission om at være blandt markedets førende, når det handler om automatisering ved hjælp af robotteknologi: En ambitiøs og innovativ målsætning, som vore kunder drager stor nytte af.


Download PDF