Om RoboTool

Virksomheden RoboTool A/S er hjemmehørende i Vejen og har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og fremstilling af robot-baserede løsninger til processer inden for alle mulige former for industriproduktion og nu også food og pharma industri.

 

Vore robotløsninger er primært baseret på friarmsrobotter og gantryrobotter fra to af verdens førende producenter af industrirobotter, henholdsvis ABB og Güdel.  Vi er i dag partnere med ABB samt importører og integrator af Güdel-robotter i Danmark. Vore 15 medarbejdere tegner sig for kompetencer lige fra ideudvikling og projektledelse over avancerede programmeringsopgaver til de mere håndværksmæssige ekspertiser under fremstilling af robotværktøjer og ved test og implementering af komplette løsninger med robotteknologi.

RoboTool har en mission om konstant at være i front inden for udvikling af robotteknologiske løsninger i tæt samspil med og til gavn for vore kunder. RoboTool tegner sig i dag for over 100 robotløsninger i danske industrivirksomheder, lige fra helt små virksomheder til nogle af Danmarks største koncerner.

 

Vores vision

Vores vision er at skabe en international virksomhed, som tilbyder automationsløsninger baseret på robotteknologi til kunder i hele Europa. Dette kan ske gennem forskellige former for partnerskaber under forudsætning af, der ikke slækkes på vort værdigrundlag. RoboTool skal nemlig også i fremtiden være en virksomhed med ikke bare store teknologiske kompetencer. Det er også en virksomhed, hvor holdningen er, at den enkleste løsning er den bedste løsning, og hvor vi altid søger at løse en opgave på laveste niveau, teknisk som organisatorisk.

Sidst men ikke mindst er RoboTool og dets medarbejdere konstant opmærksom over for virksomhedens motto: Vi gør det, vi siger, og vi siger det, vi gør.

 

Download PDF