Friarms robotter

Friarms robotter kan bruges til stort set alle processer. Der er ikke mange manuelle opgaver, som ikke kan erstattes af en friarms-robot med det rigtige værktøj. 

 
 

Muligheder med Friarm

- Håndtering af produkter
- Slibning af emner
- Pakning af kasser og produkter
- Maling af møllevinger
- Håndtering af produkter
- Slibning af emner 

Opgaver udført af Friarms robotter

RoboTool leverer en totalløsning, som er skræddersyet til den enkelte produktion, og koordinerer med eventuelle andre leverandører, som kan få indflydelse på projektet. RoboTool står således for kravspecifikation og projektering, fremstilling og montage af mekanik og el, programmering og indkøring, aflevering og uddannelse samt dokumentation og CE-mærkning.

Jo større belægning på robotten, jo mere lønsom er investeringen – ofte er robotløsningen tjent hjem i løbet af blot et år.

Friarmsrobot-case

Jydsk Aluminiums Industri, også kendt som blot JAI, har gennem flere år gjort brug af robot-teknologi fra RoboTool og til flere forskellige funktioner.

Gennem tiden er der leveret 5 robotter til JAI i form af én celle med 2 robotter samt 3 anlæg indeholdende én robot. Hos JAI anvendes RoboTools robotanlæg til både fræsningsopgaver i produktionen, men også til maskinbetjening, hvor robotterne står for håndtering af de emner, som skal bearbejdes.

Hos JAI er teknisk direktør Bo Jensen yderst tilfreds med samarbejdet, fordi RoboTool hurtigt gennemskuer alu-virksomhedens krav og ønsker og omsætter dem til brugbare totalløsninger.