Vores partnere

Hos Robotool lægger vi meget vægt på loyalitet og kvalitet og vi er stolte af at vi i dag er partnere med virksomheder som svenske ABB og schweiziske Güdel. 

RoboTool er partner for ABB, der er et af verdens førende inden for industrirobotter. Når RoboTool har specialiseret sig i ABB’s robotter og programmering, hænger det sammen med, at ABB’s produkter rummer mange muligheder, når der skal leveres totalløsninger inden for alle brancher.

RoboTool er importør og integrator af lineare og Gantry-robotter fra den schweiziske Güdel-koncern. Disse robotsystemer kan programmeres på både en ABB-robotstyring og Siemens PLC-styring. 

ABB

Vi er i dag partnere med ABB og bruger derfor hovedsaglig ABB robotter i vores løsninger. Vi har valgt ABB da vi anser dem for at være blandt de førende robot-leverandøre i verden. ABB har et stort produkt-program og deres robotter dækker stort set alle mulige behov. Se mere om ABB.

Güdel

Vi har siden 2007 været importører af Güdel i Danmark. Güdel er verdenkendte for deres pålidelige Gantry-robotter og har afdelinger i det meste af verden  Se mere om Güdel.

RoboTool har dog også erfaring med og ekspertiser inden for andre robotmærker og deres programmerings-muligheder, og det er derfor op til kunden, hvilket mærke der ønskes.

Udover ABB-robotter er RoboTool i stand til at levere robotter af følgende fabrikater: Motoman, Kawasaki, Fanuc og Kuka.