Vores kompetencer

Der er ingen grænser for mulighederne i robotteknologi, og RoboTool har siden starten i 1997 leveret adskillige løsninger, som ingen troede var mulig, men som efterfølgende har været en stor gevinst for kunden. 

 

Først og fremmest på bundlinjen, men også på arbejdsmiljøet, hvor industrirobotter udstyret med robotværktøjer og software fra RoboTool har overtaget mange ensformige, snavsede og støvede opgaver i produktions- og forarbejdningsprocesser samt fysisk belastende funktioner inden for håndtering, pakning og palletering.

De fleste af RoboTools medarbejdere har været med på holdet i mange år, og i virksomheden er det ikke bare et arbejde, men nærmest en sport at skabe nye robotbaserede løsninger. Ikke to robotværktøjer er ens, og der skal programmeres ny software til hvert eneste projekt.

 

Eksperter i avancerede processer

Det er denne konstante pionerånd hos medarbejderne, som er forklaringen på, at RoboTool er blandt Danmarks førende på robotteknologi og helt klart i front på meget besværlige og avancerede processor som for eksempel slibning, pudsning og polering.

RoboTool råder således over en yderst kompetent stab inden for projektledelse, design og konstruktion, programmering samt fremstilling og montage. RoboTool fremstiller robotværktøjerne i eget værksted, hvor medarbejderne også udnytter deres kompetencer inden for opbygning af tavler, samt PLC, servo- og robotprogrammering. 

 

Typiske processer:

FoodPharma

Kassehåndtering
Maskinbetjening
Mix af produkter
Pakning
Palletering
Måling
Mere om Food og Pharma

Metal og Industri

Maskinbetjening
Slibning
Fræsning
Afgratning
Håndtering
Pakning
Palletering
Maling
Polering
Vision control
Mere om Metal og Industri 

Træ og plast

Maskinbetjening
Savning
Fræsning
Håndtering
Limning
Lakering
Maling
Vision Control
Mere om Træ og Plast