Food og pharma

Hos RoboTool lever vi til fulde op til fødevare- og medicinalindustriens meget høje krav til leverandører af robotter og maskiner. RoboTool har leveret robotteknologi til nogle af de største virksomheder inden for food og pharma i Danmark. Vi ved, hvad der kræves for at levere et anlæg, der forener kravene til kvalitet og lønsomhed.

 

Danmark står stærkt på verdensmarkedet, når det gælder medicinalindustri og fremstilling af fødevarer. Når vi fortsat bevarer denne position år efter år, hænger det sammen med, at disse sektorer konstant tænker innovativt - både i udvikling og forædling af produkter og i optimering af produktionen.

Se billeder af food og pharma løsninger

Se billeder

Download PDF

Roboteknologi er den rigtige løsning ved processer med ekstremt høje krav til hygiejne. Det gælder lige fra produktionsfasen til pakning og palletering. Her er det af stor betydning, at man vælger en leverandør med dokumenteret erfaring i fremstilling af robotværktøjer. RoboTool har gennem flere år været leverandør af robotløsninger til både medicinalindustri og fødevaresektor, heriblandt Novo Nordisk og Arla Foods, med fokus på effektivitet og hygiejne samt driftssikkerhed og arbejdsmiljø.


Palletering af frossen ris og pasta
Kunde: Danrice A/S


Pakning af fiskeolie-piller med 4 robotter
Kunde: Probio ASA


Transport af blodprøver
Kunde: Gentofte Hospital


Pakning og palletering af saucer og dressinger
Kunde: Orkla Foods Danmark - Bähncke


Depalletering af æggebakker
Kunde: Brødrene Hartmann A/S


Palletering af æggebakker
Kunde: Brødrene Hartmann A/S


Håndtering af kasser i Case Carts
Kunde: Sterilcentralen Esbjerg, prototype


Håndtering af plastikkasser
Kunde: Arla Food A/S