Food og pharma processer

RoboTools design-specifikation giver vore kunder et fuldstændig overblik over processen, mens vi udvikler de ønskede robotløsninger. Hos RoboTool er du altid løbende opdateret på tekniske specifikationer og leveringstidspunkter.

Typiske processer

- Kassehåndtering
- Maskinbetjening
- Mix af produkter
- Pakning
- Palletering
- Måling 

Robotool Food og Pharma

Det er af stor betydning, at man vælger en leverandør med dokumenteret erfaring i fremstilling af robotværktøjer. RoboTool har fokus på effektivitet og hygiejne samt driftssikkerhed og arbejdsmiljø. Læs mere.

Sådan kan vi hjælpe din virksomhed

RoboTools projektteam udfordrer konstant robotteknologien og skaber værktøjer og software, der gør industrirobotter i stand til at udføre konstant mere avancerede opgaver. Hvad der var umuligt i går, er muligt i dag, og flere og flere opgaver inden for fødevaresektoren og medicinalindustrien vil i fremtiden blive flyttet fra menneskehånd til robotarme.

Kontakt os for et konkret tilbud på enten en færdigbeskrevet opgave eller en vurdering af mulighederne for at anvende robotteknologi i din virksomhed. Når der er indgået en kontrakt, går RoboTools projektteam i aktion og udarbejder i første omgang en design-specifikation som tillæg til kontrakten. Ved hjælp af design-specifikationen er kunden konstant opdateret på ikke bare de tekniske specifikationer i sit nye produktionsudstyr, men har også fuldstændigt overblik over, hvornår anlægget leveres, testes og kan tages i anvendelse.