Metal og industri

RoboTool har gennem mange og forskelligartede leverancer udviklet omfattende kompetencer inden for automatisering i industrien. Robotteknologi er løsningen ved effektivisering af industri produktion. RoboTools værktøjer og software sikrer ikke bare kunden en produktionsoptimering og dermed højere lønsomhed, men også en kvalitetssikring i form af 100 procent ensartethed i de elementer, der fremstilles.

 

Samtidig har RoboTools robot-løsninger inden for metalbearbejdning og industriproduktion været en gevinst for arbejdsmiljøet, fordi robotterne i stigende grad overtager det ensformige, beskidte og fysisk belastende arbejde. Det gælder lige fra produktionsopgaver med savning, fræsning, slibning og lakering til pakning og palletering af de færdige produkter.

Se billeder af metal og industri løsninger

Se billeder

Download PDF

RoboTool er Danmarks førende, når det gælder robotværktøjer til slibning, fræsning og lakering. Vore patenterede lakeringsanlæg, der kan overfladelakere træ, er ofte en del af et større anlæg, men kan også leveres som et selvstændigt produktionsanlæg.


Fremstilling af spoler
Kunde: Danfoss A/S


Kantfræsning af metaldele
Kunde: Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S


Maskinbetjening af CNC-maskine 2
Kunde: AC Hydraulic A/S


Palletering af spande med maling
Kunde: Teknos A/S


Maskinbetjening af industriel vaskemaskine
Kunde: Novo Nordisk A/S


Klipning af tråd
Kunde: Danfoss A/S


Maskinbetjening af CNC-maskine 1
Kunde: AC Hydraulic A/S


Slibning af togsider til OL 2012
Kunde: Sapa Profiler A/S


Ordrehåndtering og palletering
Kunde: Kamstrup A/S


Håndtering af fælge
Kunde: GKN Wheels Nagbøl A/S