Metal og industri processer

RoboTool udvikler det specifikke robotværktøj og software, som kunden har brug for ved effektivisering og optimering. Her er der flere robotteknologiske muligheder i form af procesværktøjer til produktionsopgaver, håndteringsværktøjer til at flytte et produkt fra en position til en anden eller serviceværktøjer med eksempelvis flere programmer og robotværktøjer.

Typiske processer

- Kantpresse
- Svingbukker
- CNC Maskine
- Presse
- Støbemaskine
- Bearbejdning
- Håndtering

RoboTool Metal og Industri

Robotteknologi er løsningen ved effektivisering af industriproduktion. RoboTools værktøjer og software sikrer kunden en mere lønsom drift samt en kvalitetssikring i form af 100 procent ensartethed i de elementer, der fremstilles. Læs mere.

Sådan kan vi hjælpe din virksomhed

Effektivitet, kvalitet, funktionalitet og stabilitet er de fire nøgleord, som RoboTool anvender under et besøg i din industrivirksomhed, når vi vurderer mulighederne for at erstatte manuelle arbejdsprocesser med robotteknologi.

RoboTool leverer løsninger til selv de mest avancerede opgaver inden for egentlig produktion, bearbejdning af emner og håndtering. Vi kommer således med konkrete forslag til at erstatte den nuværende manuelle arbejdsproces med robotteknologi, så produktionen optimeres, og du øger virksomhedens effektivitet og lønsomhed. RoboTool rådgiver samtidig, hvordan du ved hjælp af robotteknologi kan forbedre arbejdsmiljøet for virksomhedens ansatte ved at automatisere ensformigt, beskidt og fysisk belastende arbejde.

Når der er indgået en kontrakt, udarbejder RoboTools projektteam i første omgang en design-specifikation med 3D-tegninger af det nye robotværktøj, tekniske specifikationer samt en komplet oversigt over leveringsterminer og testperiode, så du kan planlægge din produktion efter, hvornår anlægget kan tages endeligt i brug.