Træ og Plast processer

RoboTools robotløsninger sikrer træ- og plastindustrien en hurtig og ensartet produktion af træelementer samt en forarbejdning, der er perfekt til mindste detalje. Desuden har vore robotløsninger forbedret arbejdsmiljøet for de ansatte.

Typiske processer:

- Savning
- Fræsning
- Slibning
- Pudsning
- Polering
- Lakering
- Håndtering

Træ og Plast processer

RoboTools robotløsninger sikrer træ- og plastindustrien en hurtig og ensartet produktion af træelementer samt en forarbejdning, der er perfekt til mindste detalje. Desuden har vore robotløsninger forbedret arbejdsmiljøet for de ansatte. Læs mere.

Sådan kan vi hjælpe din virksomhed

RoboTools mangeårige erfaringer med robotteknologi til træ- og plastindustri gør, at vi kan levere løsninger til selv de mest avancerede produktionsopgaver. Det være sig inden for savning, fræsning, slibning, pudsning og polering samt lakering af emner. Vi kommer således med konkrete forslag til at erstatte den nuværende manuelle arbejdsproces med robotteknologi, så produktionen optimeres, og du øger virksomhedens effektivitet og lønsomhed.

Når der er indgået en kontrakt, udarbejder RoboTools projektteam i første omgang en design-specifikation med 3D-tegninger af det nye robotværktøj, tekniske specifikationer samt en komplet oversigt over leveringsterminer og testperiode, så du kan planlægge din produktion efter, hvornår anlægget kan tages i brug.